PriceBeam och Priskonsulterna startar samarbete

pb logo

Från och med Februari 2019 kommer Priskonsulterna att vara PriceBeams representant i Sverige. PriceBeam erbjuder tjänster som helt och hållet handlar om att hjälpa företag att förbättra sina prissättningar genom att ta reda på vad det optimala priset är. De utför vetenskapliga undersökningar och analyserar kunders villighet att betala och använder detta för att ge insikter så väl som förslag på handlingar.

Vi på priskonsulterna är väldigt glada att ha fått till detta samarbete med PriceBeam. Det innebär att vi nu kan erbjuda ett ännu bredare utbud av högkvalitativa tjänster och i ännu större utsträckning kan tillhandahålla lönsamma och långsiktiga lösningar för våra  kunder

“Vi har också lång erfarenhet av att arbeta med värdebaserad prissättning baserat på kundens betalningsvilja. PriceBeams kvantitativa tillvägagångssätt och tillsammans med deras utomordentliga undersökningsverktyg kommer att passa mycket bra in i vår portfölj och vi kunde inte vara lyckligare att inleda ett samarbete med dem” .

Åke Wallbäcks, CEO Priskonsulterna Sverige AB

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Om PriceBeam

PriceBeam är en utmanande kraft inom marknadsundersökningar och är stolta över kunna erbjuda prisundersökningar i mer än 100 länder. 

Med sin bas i London tar PriceBeam med sig årtionden av prissättningsexpertis och kunskap till kunder som vill sluta gissa när de sätter priser.

Redan från början har PriceBeam skapat ett globalt företag med representation i USA, Storbritannien och nu även Sverige. Teamet bakom PriceBeam kan skryta med erfarna veteraner inom prissättningsindustrin som har årtionden av erfarenhet med att hjälpa företag över hela världen att optimera sina priser och prisstrukturer.

PriceBeam erbjuder överlägsen, kostnadseffektiv och snabb prissättningsforskning till ett brett utbud av industrier, inklusive konsumentvaror, tjänster, start-ups, och entreprenörer och investerare.

PriceBeams företagsvärderingar inkluderar:

• Kundfokus
• Entreprenörskap
• Globalt synsätt
• Innovation

Klicka på logo för att komma till en beskrivning av PriceBeam

Registrera dig redan idag!

Dela gärna inlägget

Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email